Een hommage aan Youri Egorov in Thesinge (Gr)

Op uitnodiging van de Stichting Felicitas brengen Jan Brokken en pianist Marcel Worms hun legendarische muziek- en tekstprogramma Een hommage aan Youri Egorov op zondagmiddag 19 maart 2017 in het schitterende kloosterkerkje van Thesinge. Marcel Worms, de enige Nederlandse leerling van de Russische meesterpianist Youri Egorov, speelt stukken van Bach en Mendelssohn die hij met Egorov heeft ingestudeerd, en werken van Debussy, Prokofjev, Brahms, Ravel, Skrjabin en Schubert die een belangrijke rol spelen in het boek dat Jan Brokken over zijn vriendschap met Youri Egorov schreef: In het huis van de dichter. Jan Brokken vertelt passages uit het boek; in de pauze zal hij signeren.

 

Datum: 19 maart 2017

aanvang: 14.00 uur

plaats: Kloosterkerk Thesinge

Kapelstraat 2

Thesinge (Gr)

organisatie&reserveren: stichtingfelicitas@gmail.com