Concertlezing Baltische Zielen in Grote Kerk, Velp (Gld)

Op uitnodiging van Boekhandel Jansen & De Feijter brengen Jan Brokken (tekst), Marcel Worms (piano) en Ursula Schoch (viool) op dinsdag 5 november hun inmiddels legendarische programma Baltische zielen in de Grote Kerk in Velp (Gld). Jan Brokken vertelt passages uit zijn boek Baltische zielen, Marcel Worms en Ursula Schoch spelen werken van Arvo Pärt, Heino Eller, Ester Mägi (Estland), Pēteris Vasks (Letland), M.K. Ciurlionis en Jurgis Gaižauskas (Litouwen). Een indrukwekkend programma over Baltische families, Baltische geschiedenis en Baltische muziek.

Datum: 5 november

aanvang: 20.00 uur

plaats: Grote Kerk,

Kerkstraat 32,

6883 HT Velp

informatie&reserveren&kaartverkoop: Boekhandel Jansen & De Feijter

www.eenpassievoorboeken.nl