Uitgever interviewt auteur: in De Muzenval, Eersel

Drie keer nodigden Kunsten&Wetenschappen Café VU, Bruna Eersel en Bibliotheek De Kempen Jan Brokken uit naar Eersel te komen, voor respectievelijk De rechtvaardigen, Stedevaart en De tuinen van Buitenzorg. In verband met Covid kon geen van de lezingen doorgaan. Voor de vierde uitnodiging deden de organisatoren een beroep op zijn uitgever. Met Marcella van der Kruk, uitgever non-fictie van Atlas Contact, als interviewer moet het dan toch eindelijk lukken, was de gedachte. Uitgangspunt van het gesprek zal Jan Brokkens laatste boek zijn, De tuinen van Buitenzorg. Maar de cultureel antropologe en neerlandica Marcella van der Kruk begeleidde redactioneel en productioneel ook De rechtvaardigen, Stedevaart en de hernieuwde uitgaven van Het eiland van Jean Rhys en De droevige kampioen, dus die boeken zullen ook zeker ter sprake komen. En: zijnde zijn uitgever weet ze precies waar Jan Brokken nu aan werkt. Het belooft een bijzondere avond te worden, op woensdag 17 november in theater De Muzeval in Eersel. Een kijkje in de keuken van de literaire non-fictie. Snel reserveren!

 

Datum: 17 november

aanvang: 20.00 uur

plaats: Theater De Muzeval,

Dijk 7,

5521 AW Eersel

organisatie&reserveren&kaartverkoop: bij Bruna Eersel, bruna0896@brunawinkel.nl