Jan Brokken over ‘De tuinen van Buitenzorg’ op dinerlezing in Zwiggelte (Dr)

Op dinsdagavond 12 december geeft Jan Brokken een dinerlezing over zijn boek De tuinen van Buitenzorg in restaurant De Klipper in Zweggelte (Dr). De organisatie is in handen van Truus Truffel i.s.m. Boekhandel Het Logboek in Beilen. In aansluiting op het diner zal Jan Brokken over de totstandkoming van dit bijzondere boek vertellen, dat gebaseerd is op 39 brieven die zijn moeder uit Indië naar haar zus in Nederland stuurde. De tuinen van Buitenzorg maakt deel uit van de Indië-trilogie, waarvan de andere delen zijn De kampschilders en Mijn kleine waanzin.

 

Datum: 12 december

Inloop: 18.00 uur

Diner: 18.30 uur

Lezing: 20.00 uur

Boekverkoop & signeren: in de pauze

Plaats: Restaurant De Klipper.

Hoofdstraat 24,

9433 PC Zwiggelte

Organisatie & reserveren & kaartverkoop: www.podiamiddendrenthe.nl