Van Cuba naar Curaçao, Caracas en Aruba Concertlezing Jan Brokken en Gustavo Corrales Romero in Amsterdam

Op uitnodiging van pianoatelier De Toets des Tijds brengen Jan Brokken (tekst) en de Cubaanse meesterpianist Gustavo Corrales Romero op zondagmiddag 17 april hun programma Van Cuba naar Curaçao, Caracas en Aruba in Werkhuys ’t Veem in Amsterdam. Een programma over muzikale migratie – zonder enig probleem en met een gulle glimlach – onder invloed van godfather Frédéric Chopin. Jan Brokken baseert zijn verhalen op zijn non-fictie boek Waarom elf Antillianen knielden voor het hart van Chopin, Gustavo Corrales Romero zal vooral werken spelen van zijn veelgeroemde cd Fresco met Latijns-Amerikaanse klassieke muziek. Een niet te missen middag in een fantastische Cubaans-Caribische ambiance.

Datum: 17 april
aanvang: 15.00 uur
plaats: Toets des Tijds
Werkhuys ’t Veem
Van Diemenstraat 410
Amsterdam
organisatie&reserveren: www.toetsdestijds.nl

NB De concertlezing vindt in de hal van ’t Veem plaats. Uitzicht op het IJ, wijn en Caribische versnaperingen. Maximum aantal bezoekers is 120, de concertlezing maakt deel uit van een serie concerten, reserveer bijtijds.