Jan Brokken met Russisch Programma in Middelburg

Wegens persoonlijke omstandigheden geannuleerd

Op uitnodiging van boekhandel De Drukkery en de Zeeuwse Bibliotheek geven Jan Brokken (tekst), Ursula Schoch (viool) en Marcel Worms (piano) op dinsdag 17 oktober de première van hun Russisch Programma in de theaterzaal van de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg. Jan Brokken leest passages voor uit zijn recente boeken De gloed van Sint-Petersburg en De Kozakkentuin – over de vriendschap tussen de jonge officier van justitie Alexander von Wrangel en de verbannen schrijver Fjodor Michajlovitsj Dostojevski in Siberië. Eerder stelde Jan Brokken met Ursula Schoch en Marcel Worms de concertlezing Baltische zielen samen. Duizenden lezers zullen zich die indrukwekkende ode aan de muziek uit de Baltische landen herinneren. Ditmaal brengen Ursula Schoch en Marcel Worms parels uit de Russische kamermuziek ten gehore, die Jan Brokken met aangrijpende verhalen zal larderen. Muziek van o.a. Pjotr Iljitsj Tsjaikovski, Alexander Glazoenov, Sergej Rachmaninov, Igor Stravinsky, Sergej Prokovjev en Dmitri Sjostakovitsj.

 

Datum: 17 oktober

aanvang: 20.00 uur

plaats: auditorium Zeeuwse Bibliotheek

Kousteensedijk 7

4331 JE Middelburg

entree: 7,50

organisatie&reserveren: www.drukkerijmiddelburg.nl/tickets