Jan Brokken op leesmarathon Stadt Land Buch in Berlijn

Op uitnodiging van het Nederlands Letterenfonds en de bibliotheken van Berlijn en Land Brandenburg neemt Jan Brokken op dinsdagavond 7 november deel aan de leesmarathon Stadt Land Buch in Berlijn. Journalist en literatuurcriticus Katharina Teutsch interviewt hem en Philip Dröge (Morestet) om 19.00 uur in de Rote Salon van de Volksbühne in Berlijn. Jan  Brokken zal vooral ingaan op de reacties die zijn boek De vergelding, een dorp in tijden van oorlog (Die Vergeltung, Eind Dorf unter deutscher Besatzung) in Nederland en Duitsland heeft opgeroepen. Na het interview zal hij een fragment uit het eerste hoofdstuk voorlezen.

 

Datum: 7 november

aanvang: 19.00 uur

plaats: Rote Salon

Volksbühne,

Linienstrasse 227,

10178 Berlin

organisatie&reserveren: www.standlandbuch.de