Jan Brokken op het festival Una Montagna di Libri in Cortina d’Ampezzo (It)

Op vrijdag 2 maart is Jan Brokken te gast op het internationale literatuurfestival Una Montagna di Libri in Cortina d’Ampezzo in de Italiaanse Alpen. Om 18.00 uur gaan de journalisten-schrijvers Alessandro Mezzena Lona en Francesco Chiamulera in gesprek met hem over zijn boeken Anime baltiche en Bagliori a San Pietroburgo in de theaterzaal van Miramonti Majestic Grand Hotel, een laat negentiende-eeuws hotel dat een heel dal domineert en onherroepelijk aan De Toverberg van Thomas Mann doet denken. Voertaal: Frans. Simultaanvertaling in het Italiaans. Na afloop (19.15 uur) signeert Jan Brokken.

Datum: 2 maart

aanvang: 18.00 uur

plaats: Miramonti Majestic Grand Hotel

Cortina d’Ampezzo

informatie&reserveren&kaartverkoop: www.unamontagnadilibri.it