Jan Brokken op La Fiero del Libro in Bergamo (It)

Op zaterdag 28 april is Jan Brokken te gast op de boekenbeurs La Fiero del Libro in Bergamo (It). Volgens Stendhal ‘de mooiste stad die ik ooit gezien heb.’ Om 11.30 uur een ontmoeting met lezers tijdens het aperitief in Ubi City. Om 15.30 uur interviewt de journalist Mimma Forlani de auteur over zijn laatst verschenen boek in Italië, Bagliori a San Pietroburgo. Diego Bonifaccio en Aide Bosio lezen teksten voor uit het boek. Na afloop signeert Jan Brokken. Speciaal ter gelegenheid van de komst van Jan Brokken en in samenwerking met het Festival Internazionale pianistico Brescia Bergamo geeft de Russische pianist Alexander Romanovsky op vrijdagavond 27 april een concert onder de titel Cajkovskij mon amour – ‘Tsjaikovsky mon amour’ in het concertgebouw van Bergamo.