Jan Brokken over De rechtvaardigen op Boekenbeurs Antwerpen

Joseph Pearce interviewt Jan Brokken op zaterdagmiddag 3 november (15.30-16.00 uur) over zijn nieuwe boek De rechtvaardigen op de Boekenbeurs van Antwerpen. Joseph Pearce zal vooral op de Belgische aspecten van het boek ingaan: het idee voor de Curaçaovisa ontstond door samenspraak van de uit Antwerpen afkomstige Nathan Guthwirth en de Nederlandse consul in Kaunas, Litouwen, Jan Zwartendijk. Het non-fictieboek De rechtvaardigen is een les in moed, in het maken van de juiste keuzes op het juiste moment. Een combinatie van Baltische zielen en De vergelding. Een onthutsend boek waaraan jarenlange en wereldwijde research ten grondslag ligt. Steven Spielberg: ‘Als ik het verhaal van Jan Zwartendijk eerder had gekend, had ik het verfilmd.’ Bill Clinton: ‘He filled desperate lives with hope during a period of great darkness, and his actions will remain a beacon of decency and righteousness for generations to come.’

Jan Brokken signeert van 16.00 tot 17.00 uur op de VBK Stand op de Boekenbeurs.

Datum: 3 november

aanvang interview: 15.30 uur

aanvang signeersessie: 16.00 uur

plaats: Boekenbeurs Antwerpen

Antwerp Expo,

Jan Van Rijswijcklaan 191

2020 Antwerpen

organisatie&kaartverkoop&reserveren: www.boekenbeurs.be