Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) brengen Een hommage aan Youri Egorov op de Jaarlijkse Pianodagen in Emmen

Op uitnodiging van de Stichting Noord Nederlandse Pianodagen brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) hun legendarische muziek- en tekstprogramma Een hommage aan Youri Egorov op zondag 14 april op de Jaarlijkse Pianodagen in Emmen – een jaarlijks terugkerend evenement voor pianodocenten, pianostudenten en amateur pianisten. Marcel Worms, de enige Nederlandse leerling van de Russische meesterpianist Youri Egorov, speelt stukken van Bach en Mendelssohn die hij met Egorov heeft ingestudeerd, en werken van Debussy, Prokofjev, Brahms, Ravel, Skrjabin en Schubert die een belangrijke rol spelen in het boek dat Jan Brokken over zijn vriendschap met Youri Egorov schreef: In het huis van de dichter. Jan Brokken vertelt passages uit het boek; in de pauze zal hij signeren.

Datum: 14 april

aanvang: 10.00 uur (tot 11.45, met pauze)

plaats: Dagblad van het Noordenzaal,

Atlastheater,

Raadhuisplein 100,

7812 AP Emmen

organisatie&reserveren&kaartverkoop: www.pianodagen.nl