Jan Brokken over ‘The Red and Blue Chair’ in Verona

Op maandag 6 november gaat Jan Brokken met studenten in gesprek over het modernisme in het Palazzo Maffei Casa Museo in Verona. Gaia Guarienti modereert het gesprek, waarbij The Red and Blue Chair van Gerrit Rietveld centraal staat. Het Palazzo Maffei Casa Museo heeft een grote collectie grensverleggende meubelen, waaronder de stoel van Rietveld. Aanleiding voor het gesprek is Jan Brokkens boek L’anime delle città en een verhaal dat hij over Gerrit Rietveld en het modernisme schreef. Ofschoon speciaal voor studenten is deze bijeenkomst voor iedereen toegankelijk.

  •  datum: maandag 6 november
  • aanvang: 18.00 uur
  • duur: 60 minuten
  • voertaal: Engels (met simultaanvertaling in het Italiaans)
  • plaats: Palazzo Maffei Casa Museo, Piazza Erbe, 37121 Verona VR
  • information&reservation&tickets: toegang gratis