Jan Brokken op het Haarlemse Literatuur Festival

Op vrijdag 8 maart organiseert Stichting Literair Haarlem samen met de boekhandels Athenaeum Haarlem, Blokker Heemstede, Bredero Santpoort, Gillissen & Co, Kennemer Boekhandel en De Vries Van Stockum het Haarlemse Literatuur Festival. In de Kleine Zaal van de Philharmonie treden zeven auteurs op – Aafke Romeijn, Roberta Petzoldt, Sylvia Hubers, Hanna Bervoets, Frank Westerman en Jan Brokken. Met medewerking van de rapper Akwasi en singer/songwriter Daphne Holtland. Interviews en presentatie: Bart Gielen.

datum: 8 maart

aanvang: 20.00 – 22.30, signeren na afloop

plaats: Kleine Zaal van de Philharmonie Haarlem

Lange Begijnestraat 11,

2011 HH Haarlem

toegang: 19,50 euro inclusief drankje en garderobe/ 12,50 scholieren en studenten

informatie&kaarten: www.theater-haarlem.nl

en bij de deelnemende boekhandels