Jan Brokken presenteert La suite di Giava in Verona

Op dinsdag 7 november presenteert Jan Brokken La suite di Giava, de Italiaanse vertaling van De tuinen van Buitenzorg, in Sala Maffeiana in Verona. Met een prachtig programma. De schrijver en essayist Gaia Guarienti en de boekhandelaar en wereldreiziger Luigi Licci gaan met Jan Brokken in gesprek over ‘de moeder als inspirator van de schrijver’, tijdens het gesprek zal de pianiste Albertina Dalla Chiara De tuinen van Buitenzorg uit de Java Suite van Leopold Godowski uitvoeren. Aansluitend op het gesprek zal de bekende Bach-vertolker Ramin Bahrami twee Partita’s van Johan Sebastian Bach uitvoeren, de Partita nr. 1 en de Partita nr. 3 La suite di Giava verschijnt bij uitgeverij Iperborea in de vertaling van Claudio Cozzi.

  • datum: dinsdag 7 november
  • aanvang: 17.30 uur
  • duur: 90 minuten
  • concert: 19.00 tot 19.45 uur
  • signeren: 19.45 uur
  • voertaal: Frans (met simultaanvertaling in het Italiaans door Paolo Maria Noseda)
  • plaats: Sala Maffeiana, Via Roma, 1/F, 37121 Verona VR
  • Information&reservation&tickets: www.gullivertravelbooks.com