Het werk van Jan Brokken belicht in Verona

Op zaterdag 28 oktober wordt het werk van Jan Brokken belicht aan de vooravond van zijn bezoek aan Verona in november. In Castello di Montorio staan vier boeken centraal. De schrijver Lorenzo Gobbi geeft een inleiding op Bagliori a San Pietroburgo, de schrijver en essayist Gaia Guarienti over Nella Casa del Pianiste, de boekhandelaar (van libreria Gulliver) en wereldreiziger Luigi Licci vertelt over zijn lievelingsboek Jungle Rudy en de landschapsarchitect Maria Giulia da Sacco belicht diverse aspecten van Anime baltiche. De avond begint om 18.30 uur en is mogelijk gemaakt door  de Asociazione Amici Ecomuseo Preafita, boekhandel Gulliver en de gemeente Verona.

datum: zaterdag 28 oktober

aanvang: 18.30 uur

plaats: Castello di Montorio,

Via Castel Montorio, 10

37141 Verona VR

 

information&reservation&tickets: www.castellodimontorio.it