Jan Brokken over ‘De tuinen van Buitenzorg’ in Schijndel (NB)

Op maandag 4 april geeft Jan Brokken een lezing over zijn boek De tuinen van Buitenzorg in het Napoleonkerkje in Schijndel. Jan Brokken zal over de totstandkoming van dit bijzondere boek vertellen, dat gebaseerd is op 39 brieven die zijn moeder uit Indië naar haar zus in Nederland stuurde. Van De tuinen van Buitenzorg is een speciale, goedkope editie (15 euro) verschenen, ter gelegenheid van de Boekenweek 2022. Aan het boek zijn drie hoofdstukken toegevoegd uit Jan Brokken’s nieuwe boek De kampschilders, dat in oktober 2022 zal verschijnen. Op verzoek van de organisatie zal Jan Brokken na de pauze ingaan op de Russische verhalen uit  zijn boek Stedevaart en op de nieuwe uitgave (26ste druk) van Baltische zielen, dit in verband met de hoogoplopende spanning in Oost-Europa na de Russische inval in Oekraïne.

Datum: 4 april
Aanvang: 20.00 uur
Boekverkoop&signeren: in de pauze, graag gepast geld mee
Plaats: Napoleonkerkje
Hoofdstraat 150
5481 AJ Schijndel

Organisatie&reserveren&kaartverkoop: www.vriendenjanheesters.nl