Jan Brokken in Sint-Petersburg

Een wel heel bijzondere bijeenkomst: op uitnodiging van het Nederlandse Consulaat-Generaal in Sint-Petersburg gaat Jan Brokken op vrijdag 18 oktober in de namiddag (17.00 uur) in gesprek met 30 tot 40 studenten Nederlands aan de universiteit van Sint-Petersburg. Onder leiding van professor Irina Michaelova zullen zij in het auditorium van de Nederlandse residentie in Sint-Petersburg spreken over het werk van Jan Brokken in het algemeen en de boeken In het huis van de dichter en De gloed van Sint-Petersburg in het bijzonder. Geïnteresseerden zijn van harte welkom maar worden wel verzocht zich op te geven op onderstaand mailadres. De toegang is gratis; de voertaal is Nederlands.

Aanmelden via: pet-event@minbuza.nl

Datum: 18 oktober

aanvang: 17.00 uur

duur: na afloop (om ongeveer 18.00 uur) signeert Jan Brokken zijn boeken

plaats: Auditorium van het Consulaat-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden,

Angliskaya Naberezhnaya 12.

191186 Sint-Petersburg