‘De rechtvaardigen’ op de longlist voor de BookSpot Literatuurprijs Non-fictie 2019

De rechtvaardigen staat op de  longlist van de BookSpot Literatuurprijs  Non-fictie 2019, een van de grootste literaire prijzen van Nederland en Vlaanderen.

De prijs voor het beste non-fictieboek wordt dit jaar voor de eerste maal uitgereikt. Op de Longlist Non-fictie staan naast de  De rechtvaardigen van Jan Brokken, o.a. ook Terug naar Neerpelt van Lieve Joris en Oude dozen van Marja Vuijsje.

De shortlists worden op 25 september bekendgemaakt en de winnende boeken op 14 november. De auteurs van de bekroonde boeken ontvangen elk een bedrag van 50.000 euro.

Naast de BookSpot Literatuurprijs bestaat sinds 2016 ook de BookSpot Lezersprijs. Lezers kunnen in totaal op drie boeken stemmen en maken kans op een InkPad 3 eReader óf de drie boeken van de Bookspot Lezersprijs Top 3. Klik hier om uw stem uit te brengen!