Jan Brokken over muziektheatervoorstelling Breaking the Silence in Theater Bellevue in Amsterdam

In De Ontmoeting spreekt Sophie van Hoorn op donderdag 7 december met Jan Brokken na afloop van de muziektheatervoorstelling Breaking the Silence in de grote zaal van Theater Bellevue in Amsterdam. Breaking the Silence is een productie van het muziektheatergezelschap Via Berlin in samenwerking met het Berlage Saxophone Quartet en vertelt een muzikaal liefdesverhaal onder het juk van een dictatoriaal regime. Met muziek van Sjostakovitsj en van programma samensteller Peter Vight, die zich liet inspireren door de boeken van Jan Brokken, met name door De gloed van Sint-Petersburg. Na afloop van de circa 60 minuten durende voorstelling gaat Sophie van Hoorn met Jan Brokken in gesprek over componisten, musici en schrijvers onder een communistisch regime.

Datum: 7 december

aanvang: 20.30 uur

plaats: Grote Zaal Bellevue Theater

Leidsekade 90

1017 PN Amsterdam

informatie&reserveren&kaartverkoop: www.viaberlin.nl, www.theaterbellevue.nl