Jan Brokken over ‘De tuinen van Buitenzorg’ in Westmaas

Op uitnodiging van de Stichting Vrienden Dorpskerk Westmaas geeft Jan Brokken op vrijdag 22 april een lezing over zijn boek De tuinen van Buitenzorg in de prachtig gerestaureerde dorpskerk van Westmaas, in de Hoeksche Waard. Jan Brokken zal over de totstandkoming van dit bijzondere boek vertellen, dat gebaseerd is op 39 brieven die zijn moeder uit Indië naar haar zus in Nederland stuurde. Het boek over zijn moeder voor ze zijn moeder werd. Van De tuinen van Buitenzorg verschijnt begin maart een speciale, goedkope editie (15 euro), ter gelegenheid van de Boekenweek 2022. Aan het boek zijn drie hoofdstukken toegevoegd uit Jan Brokken’s nieuwe boek De kampschilders, dat in oktober 2022 zal verschijnen.

Datum: 22 april 2022
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Boekverkoop&signeren: in de pauze, gelieve gepast geld mee te nemen
Plaats: Dorpskerk Westmaas
Leeuwendaal 46
3273 XD Westmaas