Jan Brokken presenteert ‘La suite di Giava’ in Rovereto

Op donderdag 9 november presenteert Jan Brokken La suite di Giava, de Italiaanse vertaling van De tuinen van Buitenzorg, in Sala Zeni van het Museo Civico in Rovereto. Vriend en boekhandelaar Giorgio Gizzi (van libreria Arcadia) gaat met hem in gesprek over de kloof tussen Oost en West en of die te overbruggen is. ‘Getuige haar brieven geloofde de moeder van Jan Brokken van wel, tot de grote desillusie volgde,’ aldus Giorgio Gizzi in een toelichting. Het is de derde keer dat Jan Brokken naar Rovereto komt voor een lezing en iedere keer moet er een grotere zaal voor hem gereserveerd worden, zo populair is hij in deze Noord-Italiaanse stad. La suite di Giava verschijnt bij uitgeverij Iperborea in de vertaling van Claudio Cozzi.

 

  • datum: donderdag 9 november
  • aanvang: 19.00 uur
  • duur: 60 minuten
  • voertaal: Frans met simultaanvertaling Italiaans
  • Plaats: Museo Civeco, Borgo Santa Caterina, 41, 38068 Rovereto TN
  • Information&reservation&tickets:  www.libreriarcadia.com