Jan Brokken presenteert La suite di Giava in Milaan

Op vrijdag 17 november presenteert Jan Brokken La suite di Giava, de Italiaanse vertaling van De tuinen van Buitenzorg, in de namiddag in Castello Sforzesco in Milaan ter gelegenheid van de internationale boekenbeurs Milano Bookcity. De bekende radio- en tv-journalist Natascha Lusenti gaat met hem in gesprek over de kloof tussen Oost en West en of die te overbruggen is. ‘Getuige haar brieven geloofde de moeder van Jan Brokken van wel, tot de grote desillusie volgde.’ La suite di Giava is bij uitgeverij Iperborea verschenen in de vertaling van Claudio Cozzi en kwam meteen op nummer 1 binnen van de kwaliteits-boekentoptien van dagblad La Reppublica.

 

Datum: vrijdag 17 november

Aanvang: 17.00 uur

Duur: 60 minuten

Voertaal: Frans met simultaanvertaling Italiaans

Signeren: na afloop

Plaats: Castello Sforzesco,

Piazza Castello,

20121 Milano MI

Information & reservation & tickets: www.bookcitymilano.it