Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) met het programma Arvo Pärt & de Verstilling in Rhoon

Op uitnodiging van de stichting Klassiek in Rhoon en met medewerking van Boek- en Leeswinkel het Witte Huys brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) op donderdag 2 mei éénmalig het programma Arvo Pärt & de Verstilling in de Nederlands Hervormde Kerk in Rhoon. Jan Brokken vertelt naar aanleiding van zijn klassieker Baltische zielen over de wereld van Arvo Pärt, Jeroen van Veen (internationaal bekend vanwege de vele hedendaagse componisten die hij bekendheid gaf, onder wie ook Arvo Pärt) en Joachim Eijlander (een van Nederlands grootste cellisten) voeren o.a. Spiegel im Spiegel uit, Fratres, Tabula rasa, Für Alinea. Tijdens de pauze signeert Jan Brokken zijn boeken en Jeroen van Veen en Joachim Eijlander hun cd’s. Voor alle fans van Arvo Pärt een niet te missen avond.

Datum: 2 mei

aanvang: 20.15 uur

plaats: Nederlands Hervormde Kerk

Dorpsdijk 65

3161 KD Rhoon

informatie&reserveren&kaartverkoop: bij Boek- en Leeswinkel het Witte Huys in Rhoon en via www.klassiekinrhoon.nl