Jan Brokken presenteert Jungle Rudy in Bologna (It)

Na het succes van In het huis van de dichter (Nella Casa del Pianista, 5e druk), Baltische zielen (Anime Baltiche, 9e druk), De Kozakkentuin (Il Giardino dei Cosaccchi, 2e druk) en De gloed van Sint-Petersburg (Bagliori a San Pietroburgo, 3e druk) is ook Jungle Rudy een succes aan het worden in Italië. In de laatste week van juni presenteert Jan Brokken zijn boek over de avonturier Rudy Truffino (‘Fitzcarraldo in Venezuela’, kopte een Italiaanse krant) in verscheidene Italiaanse steden. In het kader van het festival I Boreali is hij op donderdag 27 juni om 19.30 uur te gast in de mooiste en grootste boekhandel van Bologna, Libreria Ambasciatori. Sonia Folin verzorgt de simultaanvertaling in het Italiaans.

 

Datum: 27 juni

aanvang: 19.30 uur (gesprek), 20.30 uur (signeren)

plaats: Libreria Ambasciatori

Via degli Orefici 19

40124 Bologna BO

reserveren&kaartverkoop: toegang gratis