Jan Brokken presenteert Jungle Rudy in Milaan

Na het succes van In het huis van de dichter (Nella Casa del Pianista, 5e druk), Baltische zielen (Anime Baltiche, 9e druk), De Kozakkentuin (Il Giardino dei Cosaccchi, 2e druk) en De gloed van Sint-Petersburg (Bagliori a San Pietroburgo, 3e druk) is ook Jungle Rudy een succes aan het worden in Italië. In de laatste week van juni presenteert Jan Brokken zijn boek over de avonturier Rudy Truffino (‘Fitzcarraldo in Venezuela’, kopte een Italiaanse krant) in verscheidene Italiaanse steden. Op maandag 24 juni is hij om 19.00 uur te gast in boekhandel Verso Libri in Milaan. Sonia Folin verzorgt de simultaanvertaling in het Italiaans.

 

Datum: 24 juni

aanvang: 19.00 uur (gesprek), 20.00 uur (signeren)

plaats: Libreria Verso

Corso di Porta Ticinese 40

20123 Milano ML

reserveren&kaartverkoop: toegang gratis, de bar van de boekhandel is open