Jan Brokken presenteert ‘La suite di Giava’ in Rome

Op zaterdag 9 december presenteert Jan Brokken La suite di Giava, de Italiaanse vertaling van De tuinen van Buitenzorg, op het festival Più libri più liberi in Rome. Marco Filoni, schrijver, essayist en hoogleraar in de politieke filosofie, zal om 12 uur met hem in gesprek gaan in de Sala Cometa in het Roma Convention Center La Nuvola. Na afloop signeert Jan Brokken zijn boeken. De komst van Jan Brokken naar het festival in Rome is mogelijk gemaakt door de Nederlandse ambassade en het Nederlandse Consulaat-Genraal in Italië en door het Nederlandse Letterenfonds. La suite di Giava moest kort na het verschijnen al herdrukt worden en is verschenen bij uitgeverij Iperborea in de vertaling van Claudio Cozzi. Italiaanse recensenten roemen La suite di Giava als Brokkens meest persoonlijke en meest intrigerende boek en als de speurtocht naar la mama in het Indonesische labyrint.

 

Datum: zaterdag 9 december

Aanvang: 12.00 uur

Duur: 60 minuten

Voertaal: Frans met simultaanvertaling Italiaans

Signeren: na afloop

Plaats: Sala Cometa,

Roma Convention Center.

La Nuvola Viale Asia 40,

Roma

Information & reservation & tickets:  www.plpl.it