Jan Brokken presenteert Jungle Rudy in Rovereto (It)

Na het succes van In het huis van de dichter (Nella Casa del Pianista, 5e druk), Baltische zielen (Anime Baltiche, 9e druk), De Kozakkentuin (Il Giardino dei Cosaccchi, 2e druk) en De gloed van Sint-Petersburg (Bagliori a San Pietroburgo, 3e druk) is ook Jungle Rudy een succes aan het worden in Italië. In de laatste week van juni presenteert Jan Brokken zijn boek over de avonturier Rudy Truffino (‘Fitzcarraldo in Venezuela’, kopte een Italiaanse krant) in verscheidene Italiaanse steden. Op dinsdag 25 juni is hij om 19.00 uur te gast in Libreria Arcadia in Rovereto in de provincie Trente aan de voet van de Alpen. Sonia Folin verzorgt de simultaanvertaling in het Italiaans.

 

Datum: 25 juni

aanvang: 19.00 uur (gesprek), 20.00 uur (signeren)

plaats: Libreria Arcadia

Via Felice e Gregorio Fontana 16

38068 Rovereto

reserveren&kaartverkoop: toegang gratis