Jan Brokken (tekst), Tobias Borsboom (piano), Peter Vigh (saxofoon) – Parade, het Parijs van Erik Satie op Festival Via Musica in Zeewolde

Op uitnodiging van het Festival Via Musica 2021, het internationale muziekfestival van Flevoland, en in het kader van het Diaghilev Festival, brengen Jan Brokken (tekst), Tobias Borsboom (piano) en Peter Vigh (alt- en sopraansaxofoon) hun wervelende, vijf kwartier durende programma Parade, het Parijs van Erik Satie op zondag 8 augustus tijdens een koffieconcert in De Verbeelding in Zeewolde. Tobias Borsboom (piano) en Peter Vigh (alt- en sopraansaxofoon) voeren bekende en minder bekende werken uit van Erik Satie, Jan Brokken vertelt over een van de kortste en wonderlijkste theaterproducties die in Parijs tot stand kwam, Parade, met muziek van Erik Satie, decor en kostuums van Pablo Picasso, choreografie van Léonide Massine en uitvoering Les Ballets Russes van Sergej Diaghilev. Onder het motto Sois moderne, Wees modern!

 

Parade, het Parijs van Erik Satie is gebaseerd op het gelijknamige verhaal uit de bundel Stedevaart van Jan Brokken

datum: 8 augustus

tijd: 12.00-13.15 uur

plaats: De Verbeelding,

De Verbeelding 25.

3892 HZ Zeewolde

informatie&reserveren&kaartverkoop: het is mogelijk een aparte kaart voor deze voorstelling te kopen of een passe-partout voor het gehele festival

www.klassiekemuziek.nl met vermelding Via Musica 2021