Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastricht ter gelegenheid van het Vocallis Festival. Jan Brokken gaat op zoek naar de wereld van Arvo Pärt, de internationaal vermaarde musici Jeroen van Veen en Joachim Eijlander voeren bekende stukken uit van de Estlandse componist – Fratres, Für Alina en Spiegel im Spiegel – , en minder bekende werken, die ook op hun vertel-cd staan, de dubbel cd De wereld van Arvo Pärt.

 

 

Datum: 25 oktober

aanvang: 19.30 uur

duur: 19.30-21.00 uur

boeken en cd verkoop en signeren: in de pauze

plaats: Boekhandel Dominicanen,

Dominicanerkerkstraat 1,

Maastricht

entree: 19 euro en 10 euro voor jongeren tot 18 jaar; kassaverkoop 21 euro

kaarten online bestellen: festivalvocallis.nl/agenda/atvo-part-en-de-verbeelding