Jan Brokken en het Berlage Saxofoon Kwartet brengen hun programma Heimwee in Theater Stroud Putten

Op uitnodiging van Randmeerconcerten brengen Jan Brokken (tekst) en het Berlage Saxofoon Kwartet op zaterdag 25 november hun alom bejubelde programma Heimwee in Theater Stroud in Putten.

Niets is menselijker dan het verlangen naar het verloren vaderland. In het programma Heimwee draait alles om het grote heimwee, zoals de Rus Alexander Glazoenov voelde toen hij in Parijs zijn grandioze saxofoonkwartet schreef. Zoals componist Aftab Darvishi, die terugdenkt aan haar thuisland Iran, dat ze verliet om in Nederland te gaan studeren. En net als schrijver en meesterverteller Jan Brokken die in Pagodes van Claude Debussy het Nederlands-Indië voelt dat zijn ouders moesten verlaten. Samen met het Berlage Saxofoonkwartet verkent Brokken heimwee in een melancholisch, theatraal vormgegeven vertelconcert met video- en lichtkunst.

 

Datum: 25 november

aanvang: 20.00 uur

plaats: Theater Stroud,

Brinkstraat 91,

3881 BP Putten

entree: CJP/Jongeren tot 21 jaar 6 euro, losse kaarten 25,00 euro

reserveren&kaartverkoop: www.randmeerconcerten.nl