Vijf weken fietsen met Baltische zielen

Marlies van Schaik uit Nijmegen schrijft: “Een paar maanden geleden lazen we in mijn leesclub Baltische zielen. Ik was erg onder de indruk: wat een geschiedenis, wat een levens en wat indrukwekkend beschreven. Mijn man Hans en ik waren al van plan door de Baltische landen te gaan fietsen (de Europa radweg: R1) en dat idee werd doorBaltische zielen alleen maar versterkt. Op 8 juli startten we in Tallinn en fietsen in 5 weken door de beschreven landen. Het boek had ik meegenomen (ik neem nooit een boek mee op de fiets!). Het werd een fantastische ervaring. We zagen, voelden en lazen de geschiedenis en in gesprekken met inwoners nog meer. Heeeeeeel veel dank!!! Mede namens Hans Woolthuis. P.S. Laatst zei een bekende tegen me: ‘Ik had nooit de behoefte om naar die landen te gaan, maar sinds ik Baltische zielen heb gelezen denk ik: daar wil ik heen!!’”