De avond van de verhalende non-fictie in Helmond

De avond van de verhalende non-fictie in Helmond

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het fameuze Literair Café Helmond (avonden met vijfhonderd, zeshonderd bezoekers, wie zeurt er nog over ontlezing?) verzorgen Jan Brokken, Jutta Chorus, Lieve Joris, Judith Koelemeijer, Geert Mak en Frank Westerman op woensdag 20 april eenmalig een even wervelende als zinnige voorstelling over de verhalende non-fictie in Theater De Traverse in Helmond. Het wordt een historische avond want de zes schrijvers, die elkaar om de drie maanden treffen in een Turks eethuis in Amsterdam, hebben aangegeven dat ze slechts eenmaal gezamenlijk naar buiten willen treden om de organisatoren van het Literair Café Helmond te bedanken voor hun vijfentwintigjarige inspanning ten bate van de Nederlandstalige fictie en non-fictie.

Datum:    20 april
aanvang: 20.00 uur
plaats:     Literair Café Helmond
Theater De Traverse
Helmond
organisatie&reserveren: www.literaircafehelmond.nl