Jan Brokken over ‘De tuinen van Buitenzorg’ in Schiedam

Op uitnodiging van het Literair Gezelschap Schiedam en de Bibliotheek Schiedam geeft Jan Brokken op donderdag 24 februari een lezing over zijn boek De tuinen van Buitenzorg in het Literair Café in de Korenbeurs in Schiedam. Jan Brokken zal over de totstandkoming van dit bijzondere boek vertellen, dat gebaseerd is op 39 brieven die zijn moeder uit Indië naar haar zus in Nederland stuurde. Van De tuinen van Buitenzorg verschijnt begin maart een speciale, goedkope editie, ter gelegenheid van de Boekenweek 2022. Aan het boek zijn drie hoofdstukken toegevoegd uit Jan Brokken’s nieuwe boek De kampschilders, dat in oktober 2022 zal verschijnen.

 

Datum: 24 februari

aanvang: 20.00 uur

plaats: Literair Café,

Kunstcentrum De Korenbeurs,

Lange Haven 145,

3111 CD Schiedam