Jan Brokken presenteert ‘L’Anima delle città’ op de boekenmanifestatie Testo in Florence (It)

Op vrijdag 25 februari presenteert Jan Brokken L’Anima delle città op de eerste aflevering van de boekenmanifestatie Testo in Florence. Jan Brokken gaat om 18.00 uur in gesprek met de (van origine Poolse) journalist en schrijver Wlodek Goldkorn, die lange tijd chef cultuur was van het dagblad L’Espresso. Een dag later, op zaterdag 26 februari, zal de aandacht zich richten op de vaste vertaler van het werk van Brokken in het Italiaans: Claudia Cozzi. Deze bijeenkomst zal op zaterdagmiddag plaatsvinden, Jan Brokken zal over de samenwerking met Claudia Cozzi vertellen. Testo is een nieuw formaat boekenbeurs, het wil de aandacht richten op alle aspecten van het boekenvak, dus ook op de werving, de vertaling, de redactie, de vormgeving en de uitvoering van boeken. Jan Brokkens uitgeverij Iperborea zal prominent vertegenwoordigd zijn op deze boekenmanifestatie.

 

datum: 25 februari

tijd: 18.00-19.00 uur

signeren: na afloop

plaats: TESTO

Stazione Leopolda

Firenze

toegang: gratis maar registratie verplicht via website