Livestream Jan Brokken & Marcel Worms Een hommage aan Youri Egorov in TivoliVredenburg Utrecht

In de serie Muziek & Literatuur brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) hun legendarische muziek- en tekstprogramma Een hommage aan Youri Egorov op woensdag 21 april via livestream vanuit de Hertz Zaal in muziekcentrum Tivoli Vredenburg in Utrecht. Marcel Worms, de enige Nederlandse leerling van de Russische meesterpianist Youri Egorov, speelt stukken van Bach en Mendelssohn die hij met Egorov heeft ingestudeerd, en werken van Debussy, Prokofjev, Brahms, Ravel, Skrjabin en Schubert die een belangrijke rol spelen in het boek dat Jan Brokken over zijn vriendschap met Youri Egorov schreef: In het huis van de dichter. Jan Brokken vertelt passages uit het boek.

 

Datum: 21 april

aanvang: 20.00 uur

plaats: Hertz Zaal in muziekcentrum Tivoli Vredenburg Utrecht

livestream: betaalde stream, entree 10 euro, het programma kan niet terugbekeken worden, live-uitzending zonder pauze.

organisatie&reserveren: via www.tickets.tivolivredenburg.nl

htttps://www.tivolivredenburg.nl/agenda/jan-brokken-marcel-worms-21-04-2021