Schrijversmiddag over De tuinen van Buitenzorg in Hardenberg

Op uitnodiging van Boekhandel Heijnk in Hardenberg geeft Jan Brokken op zaterdag 24 april vanaf 14.00 uur om het kwartier een introductie op zijn nieuwste boek De tuinen van Buitenzorg. Tot maximaal acht mensen per keer kunnen dit in de boekhandel bijwonen. Na de introductie signeert Jan Brokken. In totaal zal hij dit acht keer doen, van 14.00 tot 16.00 uur. Een van de introducties zal Jan Brokken wijden aan de heruitgave van De droevige kampioen. Het boek werd door de recente driedelige docu-serie van de VPRO opnieuw een succes. De serie De droevige kampioen is nog altijd terug te zien op NPO Plus. Twee van de introducties van De tuinen van Buitenzorg zal Jan Brokken via livestream doen, zodat ook lezers uit Hardenberg en wijde omgeving die niet naar de boekhandel kunnen komen naar de introductie kunnen kijken en luisteren en vragen kunnen stellen. Boekhandelaar Heijink zegt het zo: ‘We hebben heel lang geen schrijvers in de boekhandel kunnen ontvangen of leuke dingen kunnen organiseren die een boekhandel zo levendig maken, maar eindelijk kan het voorzichtig aan weer (we nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen, het dragen van een mondkapje is verplicht als ook afstand houden), en we vinden het ontzettend fijn dat Jan Brokken naar Hardenberg wil komen,’

 

 

Datum: 24 april 2021

tijd: 14.00 tot 16.00 uur

plaats: Boekhandel Heijink,

Markt 23,

7772 AE Hardenberg

organisatie&reserveren&livestreamcontact: www.boekhandelheijink.nl