Jan Brokken over Jungle Rudy op het Festival Pordenone Legge(It)

 

Op uitnodiging van PordenoneLegge, een van de grootste literaire festivals in Italië, en in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Rome, is Jan Brokken, “L’olandese viaggiante” zoals hij inmiddels in Italië heet, op vrijdag 20 september te gast in Pordenone, tachtig kilometer ten noorden van Venetië. In Palazzo Montereale Mantica gaat Alessandro Mezzena Lona met hem in gesprek over zijn laatst verschenen boek in Italië, Jungle Rudy, over de avonturier Rudy Truffino. ‘Fitzcarraldo in Venezuela‘, kopte een Italiaanse krant over het zeer succesvolle boek. ‘Lord Jim van de Amazone‘ luidde een andere kop.

Datum: 20 september

aanvang: 17.00 uur

plaats: Palazzo Montereale Mantica

Corso Vittorio Emanuele II 56

33170 Pordenone

informatie&reserveren&kaartverkoop: www.pordenonelegge.it