festival Libri Come in Rome Geannuleerd

Op uitnodiging van het festival Libri Como interviewt Marco Filoni (schrijver, journalist, filosoof) op zaterdag 14 maart Jan Brokken over zijn recent in het Italiaans verschenen boek I giusti in het Auditorium van het Parco della Musica in Rome. Het internationale literatuurfestival Libri Come wordt jaarlijks georganiseerd door de redactie van het culturele programma Fahrenheit van Radio Tre, een van de laatst overgebleven onafhankelijke radiostation van Italië. Het thema dit jaar is ‘Moed’. I giusti (De rechtvaardigen) verscheen eind februari bij uitgeverij Iperborea in de vertaling van Claudia Cozzi. Het interview wordt integraal uitgezonden op Radio Tre.

Datum: 14 maart

aanvang: 12.00 uur

duur: tot 13.00 uur, na afloop signeert Jan Brokken

plaats: Auditorium Parco della Musica,

Via Pietro de Coubertin 30,

00196 ROMA RM

informatie&aanmelden: toegang vrij, www.libricome2020.it