Jan Brokken over ‘Tweestrijd’ in Kampen

De Boekenweek in maart gaat dit jaar niet door, maar Jan Brokken gaat toch op woensdag 10 maart in gesprek met zijn lezers in Kampen over het thema van de Boekenweek: Tweestrijd. Op uitnodiging van de Bibliotheek van Kampen. Na een introductie van vijf minuten interviewt Anne Marth Kuilder de schrijver veertig minuten, te volgen via Zoom. In de pauze kunnen de lezers vragen stellen via Facebook. Jan Brokken geeft tijdens het slotdeel van de avond antwoord. Centraal zullen staan de laatste twee boeken van Jan Brokken, de internationale bestseller De rechtvaardigen (waarvan op 2 maart de Engelse editie is verschenen: The Just) en De tuinen van Buitenzorg.

Datum: 10 maart

Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Organisatie: Bibliotheek Kampen

Informatie, kaartverkoop & link voor de Zoom-verbinding: www.bibliotheekkampen.nl