Schrijversmiddag over ‘De tuinen van Buitenzorg’ in Hardenberg

Op uitnodiging van Rotaryclub Gorinchem en in samenwerking met Boekhandel De Mandarijn geeft Jan Brokken op maandag 26 april van 14.00 tot 15.00 uur via Zoom Meeting een introductie op zijn nieuwste boek De tuinen van Buitenzorg vanuit boekhandel De Mandarijn in Gorinchem. Er bestaat gelegenheid tot vragen stellen. Na de introductie signeert Jan Brokken, geïnteresseerden kunnen hun bestelling bij de boekhandel opgeven. In De tuinen van Buitenzorg gaat Jan Brokken op zoek naar zijn moeder vóór ze zijn moeder werd. Op grond van brieven die ze aan haar zus stuurde, reconstrueert hij het leven van zijn ouders in Indië. De tuinen van Buitenzorg is een van de grootste successen van Jan Brokken, het boek staat al 10 weken in de Top Tien.

Datum: 26 april

tijd: 13.30 (voor contact met Zoom) en 14.00 tot 15.00 uur

plaats: Boekhandel De Mandarijn

Gasthuisstraat 25,

4201 JM Gorinchem

organisatie&reserveren&livestreamcontact: www.boekhandeldemandarijn.nl

info@boekhandeldemandarijn.nl

0183 513 305