Jan Brokken over De vergelding, De rechtvaardigen en De droevige kampioen in Barendrecht: het maken van keuzes

Op uitnodiging van Bibliotheek AanZet in Barendrecht gaat Jos Vis op woensdag 28 april in gesprek met Jan Brokken over het maken van de juiste keuzes, dit naar aanleiding van De vergelding, een dorp in tijden van oorlog, De rechtvaardigen, hoe een Nederlandse consul duizenden Joden redde, en De droevige kampioen. Via een livestream verbinding vanuit de bibliotheek. Het programma zou een jaar eerder plaatsvinden i.v.m. 75 jaar bevrijding, is toen verplaatst voor een live-optreden in Barendrecht maar moet nu via een livestreamverbinding. Kijkers/luisteraars kunnen wel vragen stellen via Twitter en Facebook, presentator Jos Vis zal ze dan vervolgens aan Jan Brokken voorleggen. Zowel De vergelding (vertaald in Duits, Hongaars, Zweeds) als De rechtvaardigen (Engels, Italiaans, Russisch, 8 andere talen) zijn internationale successen. Op basis van De droevige kampioen maakte  Sander Burger voor de VPRO een driedelige docuserie, die nog steeds te zien is op NPO Plus.

 

Datum: 28 april

tijd: 20.00 tot 21.30 uur

plaats: livestream vanuit bibliotheek

informatie&reserveren&gegevens livestream: www.bibliotheekaanzet.nl