Judith Koelemeijer en Jan Brokken in Varsseveld

Interessante en leerzame middag in het kader van de Boekenweek 2023. Op uitnodiging van Boekhandel Rutgers komen Judith Koelemeijer en Jan Brokken op zondagmiddag 12 maart naar het Borchuus in Varsseveld om over hun recente boeken te vertellen. Over Etty Hillesum: Het verhaal van haar leven en De kampschilders. Beide boeken hebben de Tweede Wereldoorlog als achtergrond, beide schrijvers kennen elkaar goed (Jan Brokken presenteerde de biografie van Etty Hillesum in Amsterdam) en vormen de voorhoede van de literaire non-fictie.

 

 

Datum: 12 maart

Aanvang: 15.30 uur

Signeren: na afloop

Plaats: Borchuus,

Kerkplein 3,

7051 CJ Varsseveld

kaarten: E 15,- p.p.

reserveren&kaartverkoop: kaarten verkrijgbaar in de winkel of www.boekhandelrutgers.nl

 

NB Wacht niet te lang met reserveren, dit belooft DE manifestatie van de Boekenweek te worden.