Jan Brokken te gast in Villa Oud-Heyendael in Nijmegen

Op uitnodiging van de personeelsvereniging van de Radboud Universiteit Radboud Reppen en Roeren zal Jan Brokken op woensdag 22 februari te gast zijn in Villa Oud-Heyendael in Nijmegen. Om 18.00 uur zal hij met liefhebbers aanschuiven voor een literaire maaltijd bereid door Leon Gommers. Om 20.00 uur wordt hij geïnterviewd door dichter/schrijver Noud Bles en schrijver Stefan van Dierendonck, met name over Baltische zielen, De Kozakkentuin en De gloed van Sint-Petersburg, werken die eerder onderwerp van bespreking waren van diverse leesclubs van de Radboud Universiteit. Ook vroegere werken van Jan Brokken, zoals De vergelding en In het huis van de dichter, zullen ter sprake komen. De belangstelling is groot, het maximaal aantal plaatsen is 90. Reserveren is verplicht, ook om aan te geven of u deelneemt aan de literaire maaltijd of dat u alleen naar het tweede gedeelte van het programma komt. In de pauze worden boeken ter verkoop aangeboden, Jan Brokken zal signeren.

Organisatie & reserveren: www.ru.nl/pv/cultuur/radboud-rappen