De vergelding in de boekhandels in 2013

Bij Boekhandel Bensmann&Blankstein in Rotterdam-Overschie is De vergelding in 2013 het best verkochte boek. Bij Van Stockum in Den Haag eindigt De vergelding op nummer 3, na Stoner van John Williams en Dit zijn de namen van Tommy Wieringa.
Bij alle Polare boekhandels in Nederland is Toen ik je zag van Isa Hoes de Publieksfavoriet 2013, direct gevolgd door De vergelding. Nummer 3 bij Polare is De laatkomer van Dimitri Verhulst en nummer 4 Het puttertje van Donna Tart. Bij Boekhandel Pantheon in Amsterdam staat De vergelding op de derde plaats van best verkochte boeken. Hoe dan ook, door alle lijstjes met oud en nieuw is De vergeldingteruggekeerd op de CPNB Boeken Top Zestig, op nummer 53, en op de E-Book Top Tien, op nummer 6.Precies een jaar na het verschijnen van het boek is dat een ongekend succes: van bestseller een everseller. In de lijst van Nederlandse literaire werken op de CPNB Top Zestig staat De vergelding op nummer 5