Een hommage aan Youri Egorov op het Internationale Kamermuziek Festival in Schiermonnikoog

Op uitnodiging van het Internationale Kamermuziek Festival brengenJan Brokken en pianist Marcel Worms hun langzamerhand legendarische muziek- en tekstprogramma Een hommage aan Youri Egorov opwoensdagmorgen 5 oktober 2016 op het even legendarische kamermuziekfestval op Schiermonnikoog. Marcel Worms, de enige Nederlandse leerling van Youri Egorov, speelt stukken van Bach enMendelssohn die hij met Egorov heeft ingestudeerd, en werken vanDebussy, Prokofjev, Brahms, Ravel, Skrjabin en Schubert die een belangrijke rol spelen in het boek dat Jan Brokken over zijn vriendschap met Youri Egorov schreef: In het huis van de dichter. Jan Brokken leest passages uit het boek voor.

datum: 5 oktober
aanvang: 10.00 uur
plaats: Cultureel Ontmoetingscentrum Schiermonnikoog, Langestreek 23, 9166 LA Schiermonnikoog
organisatie&reserveren: www.schiermonnikoogfestival.nl

Voor bezoekers die met de middagboot terug willen naar het vasteland: de concertlezing van Jan Brokken en Marcel Worms duurt van 10.00 tot 13.00 uur