Een hommage aan Youri Egorov in ’s Hertogenbosch

Op uitnodiging van de Stichting Vrienden Kamermuziek brengen Jan Brokken en pianist Marcel Worms hun legendarische muziek- en tekstprogramma Een hommage aan Youri Egorov op zaterdag 1 april tijdens een lunchconcert in de Azijnfabriek in ’s Hertogenbosch. Marcel Worms, de enige Nederlandse leerling van de Russische meesterpianist Youri Egorov, speelt stukken van Bach en Mendelssohn die hij met Egorov heeft ingestudeerd, en werken van Debussy, Prokofjev, Brahms, Ravel, Skrjabin en Schubert die een belangrijke rol spelen in het boek dat Jan Brokken over zijn vriendschap met Youri Egorov schreef: In het huis van de dichter. Jan Brokken vertelt passages uit het boek.

 

datum: 1 april 2017

aanvang: 12.30 uur

plaats: Podium Azijnfabriek, Bethaniestraat 4, ’s Hertogenbosch

entree: 10 euro (gratis voor Vrienden van de Stichting)

organisatie&reserveren:  www.podiumazijnfabriek.nl