Een hommage aan Youri Egorov in de Vechtstreek

Op uitnodiging van de Kunst in de Kamer Vechtstreek brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) hun legendarische muziek- en tekstprogramma Een hommage aan Youri Egorov op zaterdag 13 mei in de Vechtstreek. Marcel Worms, de enige Nederlandse leerling van de Russische meesterpianist Youri Egorov, speelt stukken van Bach en Mendelssohn die hij met Egorov heeft ingestudeerd, en werken van Debussy, Prokofjev, Brahms, Ravel, Skrjabin en Schubert die een belangrijke rol spelen in het boek dat Jan Brokken over zijn vriendschap met Youri Egorov schreef: In het huis van de dichter. Jan Brokken vertelt passages uit het boek; in de pauze zal hij signeren.

Datum: 13 mei
aanvang: 20.15 uur
plaats: Vechtstreek (het adres wordt nader bekend gemaakt)
organisatie&reserveren: Kunst in de Kamer Vechtstreek
besloten voorstelling, alleen voor leden