Jan Brokken en Russische Koormuziek in Bergen op Zoom

Op zondagmiddag 29 oktober brengt het Bredaas kamerkoor Cappella ex Occasione o.l.v. Ruben de Grauw in de Sint Catharinakapel in Bergen op Zoom een Russisch programma, afgewisseld met verhalen van Jan Brokken.  Het kamerkoor Capella ex Occasione, dat uit 22 ervaren zangers bestaat, voert werken uit van Rachmaninov (delen uit de Vespers), Sjostakovitsj, Schnittke, Sviridov en Tsjaikofsky. Jan Brokken leest passages voor uit De gloed van Sint-Petersburg. Eerder bracht hij met Cappella ex Occasione een programma met Baltische muziek dat diepe indruk maakte. Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Quist. In de pauze signeert Jan Brokken zijn boeken.

datum: 29 oktober

aanvang: 16.30 uur

plaats: Sint Catharinakapel

Klaverstraat 35

4611 BW Bergen op Zoom

toegang: 15 euro

informatie&reserveren: mail@quistboeken.nl

NB: de ingang tot de Sint Catharinakapel bevindt zich aan de Klaverstraat tegenover huisnummer 35