Jan Brokken en Russische Koormuziek in Breda

Op zaterdag 28 oktober brengt het Bredaas kamerkoor Cappella ex Occasione o.l.v. Ruben de Grauw in de Johanneskerk in Breda een Russisch programma, afgewisseld met verhalen van Jan Brokken.  Het kamerkoor Capella ex Occasione, dat uit 22 ervaren zangers bestaat, voert werken uit van Rachmaninov (delen uit de Vespers), Sjostakovitsj, Schnittke, Sviridov en Tsjaikofsky. Jan Brokken leest passages voor uit De gloed van Sint-Petersburg. Eerder bracht hij met Cappella ex Occasione een programma met Baltische muziek dat diepe indruk maakte. In de pauze signeert Jan Brokken zijn boeken in de stand van De Vrije Boekhandel Breda.

Dit programma wordt herhaald op zondagmiddag 29 oktober in Bergen op Zoom (zie Agenda).

 

datum: 28 oktober

aanvang: 20.15

plaats: Johanneskerk,

Dreef 5,

4813 ED Breda (Princenhage)

informatie&reserveren: www.capellaexoccasione.nl

NB gezien de grote belangstelling vroegtijdig reserveren!