Omnibus Zeedrift, verzamelde verhalen verschenen *****

“In het afgelopen decennium is schrijver Jan Brokken zeer bekend geworden met een aantal van zijn non-fictieboeken die uitgroeiden tot echte bestsellers. Helaas is iets minder bekend dat hij ook een zeer begenadigd auteur is van romans en verhalen die ook een groot lezerspubliek verdienen. Uitgeverij Atlas Contact heeft er zeer goed aan gedaan om al zijn verhalen te bundelen in het mooi uitgegeven boek Zeedrift. Zijn eerste bundel De zee van vroeger verscheen al in 1986, gevolgd door twee andere bundels in 1993 en 2009. Alle verhalen zijn doordrenkt van reislust, verlangen met een vleugje weemoed en zonder uitzondering van hoog niveau. Zeedrift van Jan Brokken waarderen we met ***** (uitmuntend) en verkiezen we tot boek van de week.” – www.allesoverboekenschrijvers.nl

Ook Boekhandel Thomas in Bergen NH verkoos Zeedrift (gebonden, hardcover, 432 pag, 25 euro) tot boek van de week.